Арсеній Яценюк у Берліні зустрівся з представниками німецьких ділових кіл
середа, 7 січня 2015, 22:53

У середу, 7 січня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у Берліні зустрівся з представниками німецьких ділових кіл.

У заході, організованому Східним комітетом німецької економіки,  взяли участь керівники провідних німецьких промислових та фінансових установ, які вже ведуть бізнес в Україні або зацікавлені в реалізації інвестиційних проектів.

Відкриваючи захід, Арсеній Яценюк наголосив на важливості подолання російської агресії і досягнення миру для відновлення довіри інвесторів: «Усі зацікавлені в мирі й стабільності. Усі хочуть досягти успіху, і ми прагнемо створити існорію успіху в Україні – для взаємної вигоди німецького та українського бізнесу».

Глава Уряду України зазначив, що можливі «дуже успішні двосторонні проекти в сільському господарстві та енергетичному секторі»: «Але щоб досягти цього, нам, найперше, потрібно досягти миру в Україні. І це залежить від нас – Європейського Союзу, Німеччини, яка є лідером ЄС, та України – чи ми готові і чи можемо досяти реального миру в Україні. І не тільки в Україні – йдеться про стабільність і безпеку в Європі». 

Серед головних тем розмови були економічні переваги від створення зони вільної торгівлі між Україною і ЄС, нещодавно ухвалений урядовий пакет реформ та подальші плани Уряду щодо дерегуляції  і покращення ділового клімату.

Особливу увагу було приділено інвестиційним перспективам у сферах енергетики, зокрема транспортування енергоносіїв та енергоефективності, а також у секторі сільського господарства та харчової промисловості. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua