Члени Уряду розпочинають поїздки в регіони України, – Арсеній Яценюк
п’ятниця, 9 січня 2015, 13:43

«Ми розпочинаємо поїздки міністрів по всіх регіонах України, щоби мати відкритий діалог і пояснювати людям нашу політику, цілі, які ми сповідуємо, і як ми будемо досягати результату», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду України в п’ятницю, 9 січня.

Глава Уряду наголосив, що серед урядових реформ, підтриманих Парламентом України - бюджетна децентралізація: «Люди отримали додаткові повноваження і додаткові права на місцях. І треба, щоби гасла децентралізації перейшли з гасел в конкретну реалізацію».

«Треба, щоб в кожній області ми ще раз всім пояснили: просили додаткових прав, Уряд віддав частину повноважень на місця -  тепер цими повноваженнями місцеві органи влади повинні скористатися на благо громадян на кожній території», - додав він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в 2015 році Уряд України «необхідно провести дуже складну і напружену роботу»: «Перший базовий пакет реформ прийнятий українським Парламентом. Наші європейські партнери відзначили важливість ухвалення всіх законів Верховною Радою України і важливість того, що Державний бюджет України був схвалений. Таким чином, країна має основний фінансовий документ, який об'єктивно буде потребувати коригування в залежності від економічної ситуації. Але база Урядом України сформована».

«Далі нам необхідно йти по шляху проведення реформ, які український Уряд розпочав разом з українським Парламентом. Результатом цих реформ повинна бути  зміна позиції України, і в першу чергу -  зміна життя українців», - підкреслив Глава Уряду.

«Об'єктивно, що це неможливо зробити за один день, але той період, який відведений нам на проведення змін в країні, повинен використовуватися ефективно, щодня», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua