Тих, хто заявляє, що все злито і все пропало, я хотів би побачити в лавах свого батальйону, - Андрій Тетерук (ФОТО)
середа, 17 вересня 2014, 16:01

Українська армія має  використати  закон про особливий статус Донбасу,  як тактичну паузу, щоб підсилити свою обороноздатність та зафіксувати позиції на передовій.

Про це сьогодні заявив член Військової  ради політичної  партії «Народний фронт» командир батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук.

«З того моменту,  коли на територію України зайшла російська армія, співвідношення сил і ресурсів кардинально змінилось в їхню сторону. Ми маємо використати цю тактичну паузу, щоб підвищити обороноздатність. Ми маємо зробити все, щоб терористична зараза не поширювалась на Маріуполь, у якому нині непроста ситуація, і далі за Маріуполь. Ми маємо зафіксувати точку, і тоді,  коли наступить ситуація,  ми зможемо давати достойний спротив», - заявив  Тетерук.

«Усіх  тих,  хто зараз  заявляє, що  все злито і все пропало, я б хотів би побачити в лавах  свого батальйону. Він зараз  знаходиться в місцях  постійної  дислокації  і ми проводимо оновлення особистого складу, оскільки частина людей написала рапорти на звільнення, інші -  поранені, а ще частина – загинули, і це тяжка втрата», - наголосив комбат «Миротворця».

У свою  чергу комбат Тетерук прокоментував деякі пункти резонансного закону про статус Донбасу.

«Коли кажуть про амністію, під цим не мається на увазі,  що ті, хто убивав людей десятками, будуть амністовані. Буде амністія для інших, хто взяв, потримав зброю на блок-посту чи приніс туди їсти. А тих, хто катував і вбивав – всіх треба покарати по закону», - наголосив член Військової ради «Народного Фронту».

Він також відзначив,  що хотів би розчарувати тих,  хто вважає,  що на Донбасі всі є бандитами, терористами і злочинцями.

«Там дуже багато людей зі світлими головами і ясним мисленням. Вони активно допомагають нам моніторити ситуацію  в зоні АТО і збирати доказову базу проти злочинців», - резюмував А. Тетерук.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua