«Народний фронт» наполягатиме на залученні депутатів до захисту Української держави, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 13 січня 2015, 02:00

Заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», голова профільного комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський заявив, що депутати Верховної Ради не повинні мати імунітету від мобілізації на захист Української держави від збройної агресії.

Про це він сказав у вівторок, 13 січня, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

Сергій Пашинський повідомив, що фракція «Народного фронту» наполягатиме на ухваленні відповідного законопроекту для знаття з парламентаріїв «броні» від мобілізації на військову службу для захисту України від зовнішньої збройної агресії.

«Народні депутати не повинні мати броні від мобілізації, повинні разом зі своїм народом зі зброєю в руках захищати свою землю», - наголосив голова комітету з питань національної безпеки та оборони.

Заступник голови фракції «Народний фронт» нагадав, що, незважаючи на втрату Україною 20% економічного потенціалу внаслідок агресії Росії, Верховна Рада в бюджеті на 2015 рік виділила необхідні кошти на відновлення та розвиток Збройних Сил.

«Ми зобов’язані з вами, отримавши цей інструмент, створити реальну боєздатну армію, створити реальну ефективну систему нашої колективної безпеки й відповідати на всі ті виклики, які перед нами постають», - заявив депутат.

«У мене є глибоке переконання, що ми переможемо, але перемога ця дасться нам тільки в тому випадку, коли ми як держава, як нація, будемо єдині в розумінні небезпеки інтервенції, і розумінні пріоритетів нашої держави», - резюмував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua