Андрій Тетерук: Я вибрав «Народний фронт», щоб бути поряд з людьми, які не бояться працювати і говорити правду (ФОТО)
середа, 17 вересня 2014, 16:22

Кандидат у народні депутати від партії  «Народний фронт», командир батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук заявив, що йде у депутати  для того, щоб допомагати українській армії своїм досвідом і вміннями, набутими під час АТО на Донбасі.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів під час прес-конференції.

«Раніше, за часів Януковича, я бачив, що за місце в прохідному списку треба було заплатити внесок. У мене №5 у списку «Народного фронту», я нічого за це не платив. Для мене це шанс щось змінити в цій країні, при цьому я несу відповідальність за людей, які були зі мною у бою, і за тих, хто загинув, виходячи зі мною з оточення», - заявив Тетерук.

«Мене запрошували у прохідний список  три основні  політичні партії. Я вибрав тих  людей, які не бояться говорити правду і продукувати для країни складні рішення і зміни. Я буду сподіватися,  що мої  внутрішні переконання і моя позиція поможуть цій команді», - наголосив комбат «Миротворця».

А. Тетерук також  повідомив,  що отримавши депутатський мандат, розроблятиме законопроекти щодо посилення обороноздатності.  Комбат наголосив,  що перебуваючи на передовій  здобув необхідні навички і досвід по цій темі.

«Найперше вважаю за необхідне провести такі зміни у військовому секторі, щоб усувати тих генералів, які займаються грабунком українського війська», - заявив кандидат у народні депутати від «Народного фронту».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua