112-й канал цензурує в своїх трансляціях виступи керівника фракції НФ Максима Бурбака
п’ятниця, 15 березня 2019, 15:18

Загальноукраїнський телеканал "112 Україна", який належить куму Путіна Медведчуку, перериває трансляцію засідань Верховної Ради, коли там виступає керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Максим Бурбак.

Сьогодні така ситуація повторилась під час "години запитань до уряду", коли керівник фракції НФ звертався із запитанням до Прем'єр-міністра.

"Вже не вперше чую від тих, хто дивиться трансляцію Верховної Ради на 112-му каналі: як тільки починається мій виступ, 112-й канал перериває трансляцію і "переключається на студію". Рівно на час мого виступу. Сьогодні так знову було під час "години запитань до уряду", - зазначив народний депутат.

Він також написав, що виборці, які повідомляють йому про такі випадки, вважають це цензурою.

"Це не має для мене жодного значення. Мені пишуть про це глядачі, які вважають це цензурою", - додав Максим Бурбак.

"Нічого дивного в цьому немає. Це вкотре доводить, що 112-й канал не є вільним медіа. Це засіб масової ворожої пропаганди і поширення кремлівських "темників". Принагідно нагадую про вимогу "Народного фронту" розслідувати діяльність кума Путіна Медведчука та його вплив на вибори в Україні. 112-й канал є рупором Путіна-Медведчука в Україні", - підкреслив керівник фракції у своєму дописі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua