Вимога визнати ЛНР і ДНР свідчить по небажання бойовиків складати зброю, - Сергій Пашинський
вівторок, 13 січня 2015, 12:22

Заяви представників ЛНР та ДНР про вимогу їх  визнання у відповідь на пропозицію Президента України Петра Порошенко на мирне врегулювання конфлікту і надання спеціальної економічної зони Донбасу свідчить по небажання бойовиків складати зброю.

Таку думку висловив Голова Комітету з питань національної безпеки та оборони, представник "Народного фронту" Сергій Пашинський  у кулуарах парламенту.

"Президент продемонстрував добру волю щодо вирішення ситуації  на Сході  і бажання мирного врегулювання конфлікту. Але, на жаль, мир передбачає мир з обох сторін. Ми на сьогодні у відповідь на заяву Президента побачили загострення боротьби і це дає нам підстави говорити про те, що ні Путін, ні банда, яку він відправив на Донбас, не хочуть мирного врегулювання,  що їм це невигідно, що їм зручно і надалі роздмухувати конфлікт" , - сказав представник "Народного фронту".

"Ще раз підкреслюю, ми готові діяти мирно, але якщо на наші ініціативи будуть стріляти "Градами", ми будемо адекватно відповідати", - зазначив народний депутат.

"Натомість поки представники ЛНР і ДНР заявляють, що не будуть нам поранених віддавати, це приведе до нового витку конфлікту на Донбасі", - резюмував Сергій Пашинський.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua