Заяви лідера «Батьківщини» підривають цілісність парламентської коаліції, – Юрій Береза (відео)
вівторок, 13 січня 2015, 14:09

За діяльність Уряду відповідальність несуть п’ять фракцій, які підписали коаліційну угоду, - заявив на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заступник голови парламентської фракції «Народний фронт» Юрій Береза.

«Перед Новим роком Верховна Рада ухвалила бюджет оборони, що є особливо актуальним з огляду на загострення ситуації на Сході України та нарощення сил терористами», - зазначив він.

Депутат наголосив, що єдина політична сила, яка не підтримала проект Державного бюджету на 2015 рік попри те, що підписала коаліційну угоду – це «Батьківщина». Заступник голови фракції «Народного фронту» додав, що такі дії не минули поза увагою як партнерів по коаліції «Європейська Україна», так і міжнародних представників, які зробили з цієї ситуації відповідні висновки.

«Наші партнери по коаліції повинні розуміти, що вони делегували певну кількість міністрів до Уряду, і відповідальність Уряду – це не тільки відповідальність Прем’єр-міністра, і й відповідальність кожного міністра. Тому наголошую стосовно всіх інших голосувань, які пропонуються Кабінетом міністрів: відповідальність у нас колективна», - заявив Юрій Береза.

Він зазначив, що зараз лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко намагається виправдатись перед партнерами по коаліції та громадянами України за ненадання голосів за бюджет.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua