Наш пріоритет – якісний та правильний законопроект щодо судової реформи, - Остап Семерак
середа, 14 січня 2015, 12:32

Обидва законопроекти щодо судової реформи, ухвалені Верховною Радою, будуть конструктивно узгоджуватись, щоб отримати єдиний документ, заявив член парламентської фракції «Народний фронт» Остап Семерак у ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» у вівторок, 13 січня.

«Сьогодні коаліція продемонструвала здатність домовлятися й вимальовувати стратегію впровадження реформ, яких від нас вимагає та очікує суспільство. Реформування судової гілки влади – одне з найбільш запитаних та очікуваних», - наголосив депутат.

За його словами, перед Комітетом з питань правової політики та правосуддя постане непросте завдання, оскільки до другого читання депутати подаватимуть свої правки до обох законопроектів, ухвалених Парламентом у першому читанні у вівторок, після чого всі розробки треба буде узгодити.

«Думаю, на це піде кілька тижнів, але очевидно нашим пріоритетом є якісний та правильний документ. Думаю, що до початку наступної парламентської сесії, яка стартує у перший вівторок лютого, ми матимемо законопроект, готовий до розгляду в другому читанні. Сподіваюся, це буде успішна реформа», - підсумував Остап Семерак.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua