Військкомати очолять люди, які прийшли з передової, - Андрій Тетерук
четвер, 15 січня 2015, 02:00

Керівниками військкоматів будуть нові військові комісари, які отримали поранення під час служби в зоні АТО й за станом свого здоров’я не можуть продовжувати військову службу.

Про це заявив перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», член Комітету з питань національної безпеки та оборони Андрій Тетерук.

Виступаючи в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» у середу, 14 січня, депутат також висловив сподівання, що президенту вдасться стабілізувати ситуацію, в якій перебуває українська армія.

«Я особисто бачив указ президента про заміну воєнкомів – керувати військкоматами будуть громадяни, які повернулися із зони АТО, отримавши поранення, і за станом здоров’я є непридатними для подальшої військової служби», - повідомив Андрій Тетерук.

За словами першого заступника фракції «Народний фронт», можна бути впевненим, що людина, котра була на передовій та отримала поранення, захищаючи свою країну, не братиме хабарів.

«Ніякі хабарі не змусять їх сприяти «відмазуванню» призовників, або ж, навпаки, залученню хворих призовників, які за станом свого здоров’я не зможуть нести службу на передньому краї», - пояснив голова профільного комітету.

«Нам дуже ретельно треба вивчити причини помилок, які були допущені під час перших двох хвиль призову та якомога швидше усунути їх. Наступні хвилі призову до лав Збройних сил мають бути проведені більш грамотно та потужно», - підсумував Андрій Тетерук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua