Ситуація в донецькому аеропорту під контролем українських військових, а паніка грає на руку ворогу, - Андрій Тетерук
четвер, 15 січня 2015, 02:00

Українські солдати, які несуть службу в районі донецького аеропорту, повністю контролюють ситуацію, а паніка, розповсюджувана, в тому числі через соціальні мережі, грає на руку ворогу.

Про це заявив перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», член Комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук, виступаючи в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» у середу, 14 січня.

«У вівторок через мережу Facebook було запущено панічну хвилю щодо ситуації в донецькому аеропорту», - заявив Андрій Тетерук.

«Ця хвиля грала на руку ворогу. Тобто, я хочу сказати: сієш паніку – допомагаєш ворогу. Саме так було створено емоційну хвилю: терористи дали час до 17 години, щоб наші хлопці, які виконують завдання з охорони цього об’єкту, залишили його, інакше всіх їх знищать», - пояснив депутат.

За його словами, те, чому дорослі й досвідчені люди піддалися цій паніці й кричали в сесійній залі, що все пропало, треба щось робити, бо після 17 години всіх уб’ють, перебуває поза межею розуміння.

«Коли наша артилерія у відповідь на атаки відпрацювала на «відмінно», всі, хто йшов в атаку, залишилися «двохсотими», і наші хлопці спокійно казали: ми повністю контролюємо ситуацію, не заважайте нам працювати», - повідомив перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт». 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua