Олександр Турчинов: Кожного військовозобов'язаного буде мобілізовано з повним матеріальним і технічним забезпеченням (відео)
четвер, 15 січня 2015, 12:40

Кожного мобілізованого військовозобов'язаного буде забезпечено всім необхідним для служби на Сході України.

Про це під час виступу перед голосуванням за Указ Президента України про часткову мобілізацію у Верховній Раді заявив Секретар РНБО Олександр Турчинов.

«У нас не має бути жодного військовослужбовця, який призваний до лав Збройних сил, Нацгвардії, прикордонників тощо, якого не було б забезпечено матеріально і технічно, які не мали б взуття, одягу чи засобів особистої безпеки», - заявив Секретар РНБО.

Крім того, він зазначив, що рішенням РНБО перед Міністерством оборони, Генеральним штабом, Національною гвардією, нашими прикордонниками поставлено завдання забезпечити стовідсотково тих солдат, які братимуть участь у бойових діях. «Винятків в цьому питанні не буде», - додав Олександр Турчинов.

Він також підкреслив, що дуже важливо, щоб силові відомства зробили висновок з тих проблем, які виникали під час перших трьох хвиль мобілізації. «Насамперед, це стосується матеріально-технічного забезпечення всіх мобілізованих військовослужбовців», - зазначив Олександр Турчинов.

За словами Секретаря РНБО, також дуже важливим є і план мобілізації. «В першу чергу ми маємо надавати пріоритет патріотично налаштованим громадянам, які добровільно готові захищати свою країну. Далі ми повинні призивати до лав ЗСУ тих громадян, які мають спеціальну підготовку», - сказав він.

«Проведення часткової мобілізації - це вже особливий період нашої країни і це регулюється чинним законодавством. Тому в цей період воєнної загрози наші підприємства, які забезпечують роботу ОПК та обороноздатність нашої країни, будуть працювати в особливому режимі», - підсумував Секретар РНБО.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua