Олександр Турчинов: Офіцерів і генералів, нездатних виконувати поставлені завдання, буде замінено (відео)
четвер, 15 січня 2015, 13:21

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов виступає за звільнення керівного складу Збройних Сил України, що не впоралися з поставленими перед ними завданнями.

Про це він заявив сьогодні з парламентської трибуни.

«Що стосується кадрових рішень, то офіцери і генерали, які нездатні виконувати завдання, поставлені в цих складних умовах, безумовно, будуть замінюватися», - наголосив він.

Крім того, Олександр Турчинов зазначив, що 2015 року передбачено переведення військовослужбовців, які зараз служать на передовій, до військового резерву. «Буде відбуватися заміна тих, хто вже рік захищав Батьківщину, причому, дуже важкий рік. Їх буде переведено до військового резерву, щоб у разі небезпеки ми мали додаткові ресурси та були готові захищати країну», - наголосив він. 

Секретар РНБО також зауважив, що у парламенті зареєстровано законопроект, який передбачає зняття обмеження на призов народних депутатів до лав Збройних сил. «Я повністю підтримую цей проект закону. Сподіваюся, Верховна Рада проголосує найближчим часом за цей закон, і в першу чергу ми будемо призивати тих народних депутатів, які публічно дуже піклуються про мешканців Донбасу, а насправді працюють на іншу країну, яка проводить агресивні дії проти України», - наголосив він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua