Сергій Пашинський: Потрібно знищити внутрішнього агресора України, яким є корупція (відео)
четвер, 15 січня 2015, 13:36

Сьогодні окрім зовнішнього ворога, яким є Російська Федерація, Україні загрожує внутрішній агресор – корупція.

Про це сьогодні, 15 січня, на брифінгу в Парламенті заявив заступник голови фракції «Народний фронт», Голова Комітету з питань національної безпеки й оборони Сергій Пашинський.

«Сьогодні ми всі прекрасно розуміємо, що, крім зовнішнього агресора, який загрожує нашій державі, є агресор внутрішній. Це – тотальна корупція, про боротьбу з якою всі люблять говорити, але реальних кроків немає», - заявив він.

«Уряд, щоб зменшити базу для цієї корупції, подав список підприємств на приватизацію, оскільки корупція, як ви знаєте, існує виключно в державній формі власності, де директор, який має зарплату в кілька тисяч гривень, їздить на дорогих іномарках і відносить свою долю нагору», - повідомив Сергій Пашинський.

Він зазначив, що був здивований позицією деяких депутатів, які почали розповідати про ефективність державного сектору і як приклад наводити підприємство «Укрспирт».

«Досі за цим підприємством стоїть Іванющенко та його подільники. Ми це знаємо. І ми вичистимо корупцію, мобілізуємо нашу армію, і ми розбудуємо нашу європейську державу», - резюмував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua