Передача «Укрспирту» в приватну власність збільшить надходження до держбюджету, - Максим Поляков
п’ятниця, 16 січня 2015, 02:00

Передача підприємства «Укрспирт» від держави, яка неспроможна ефективно керувати цим підприємством, до приватної власності значно збільшить надходження до бюджету.

Про це в ефірі програми «Година ЧЕ» на телеканалі «Еспресо ТВ» заявив секретар Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, член парламентської фракції «Народний фронт» Максим Поляков.

«На жаль, держава за десятки років довела, що не може нормально і ефективно керувати цим підприємством. Його передача в приватні руки значно збільшить надходження до держбюджету», - заявив депутат.

За його словами, з 89-ти підприємств «Укрспирту» працюють лише 18. «Ми знаємо, що в тіні на сьогоднішній день перебуває від двох з половиною до трьох мільярдів гривень – це лише по «Укрспирту», - наголосив секретар профільного комітету.

«Ми знаємо, чому блокували парламентську трибуну з метою не допустити приватизації «Укрспирту», знаємо, представники якої політичної сили намагаються втримати свій вплив на це підприємство та фінансують корупцію у Верховній Раді», - заявив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua