Закон про імпічмент Президента має передувати скасуванню недоторканності депутатів та суддів, - Антон Геращенко
п’ятниця, 16 січня 2015, 12:16

Секретар парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, депутат від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко повідомив, що приступає до роботи над законом про імпічмент Президента.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 16 січня.

На переконання депутата, на наступній сесії Верховної Ради, яка стартує в перший вівторок лютого, депутати мають ухвалити, а Президент – підписати закон «Про порядок імпічменту Президента України», який в порушення Конституції не ухвалюється вже 18 років.

«Це має статися до остаточного рішення щодо скасування недоторканності з депутатів та суддів. Це буде чесно, справедливо й призведе до балансу гілок влади», - наголосив Антон Геращенко.

Він також назвав символічним той факт, що саме 16 січня, в річницю ухвалення диктаторських законів парламентом минулого скликання Президент України Петро Порошенко вніс пропозицію розпочати процедуру внесення змін до Конституції щодо скасування депутатського та суддівського імунітету.

«Це символічна й правильна ініціатива Президента. Переконаний, що всі здорові сили в Парламенті підтримають цю ініціативу Глави держави», - зазначив Антон Геращенко.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua