Тетяна Чорновол: Недоторканність потрібна злочинцям, щоб уникнути відповідальності
п’ятниця, 16 січня 2015, 16:30

Зняття недоторканності з владних  осіб дозволить урівняти права усіх громадян України,  як це прописано Конституцією.

Про це в кулуарах  Парламенту заявила член фракції  «Народний фронт» у Верховній Раді Тетяна Чорновол, коментуючи внесення до Верховної  Ради законопроекту №1776 про зняття депутатської  недоторканності.

«Я буду підтримувати цю ідею у будь-якій редакції, оскільки мене особисто питання недоторканності ніколи не цікавило, я вважаю, що це потрібно злочинцям,  щоб уникнути відповідальності», - сказала Чорновол.

«Я вважаю,  що не має бути різниці між звичайним громадянином України і народним депутатом. Я наполягаю на тому, що будь-які пільги - це ознака того, що одна людина має перевагу над іншою», - підкреслила представник «Народного фронту» у Верховній Раді.

Також народний депутат навела приклад коли Генпрокуратура готує арешт і вносить подання у Верховну Раду, то за час, поки депутати вирішують питання зі зняттям депутатської  недоторканості іншого депутата – ця особа може запросто втекти з країни. І для того, щоб уникнути цього слід обов’язково ухвалити цей закон і позбавити народних обранців депутатського імунітету.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua