Георгій Логвинський: Основними принципами роботи української делегації в ПАРЄ мають бути єдність та консолідація
п’ятниця, 16 січня 2015, 21:50

Депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт», заступник голови парламентського Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Георгій Логвинський буде виконувати повноваження Віце-Президента ПАРЄ.

Про це депутат повідомив у п’ятницю, 16 січня, за підсумками засідання Постійної делегації Верховної Ради України в ПАРЄ, під час якого було обрано її керівництво. За словами Георгія Логвинського, було ухвалено компромісне рішення щодо обрання керівництва делегації: вперше в історії розділено посади керівника Постійної делегації та Віце-Президента ПАРЄ.

Він пояснив, що таких заходів було вжито з метою консолідації представників усіх політичних сил, які входять до коаліції «Європейська Україна».

«Було погоджено, що з січня 2015 року Володимир Ар’єв буде виконувати повноваження Віце-Президента ПАРЄ, а з січня 2016 Віце-Президентом ПАРЄ вирішили обрати мене. За таких умов я зняв свою кандидатуру і попросив колег, які мене підтримували, проголосувати за обрання Володимира Ар’єва керівником делегації та Віце-Президентом ПАРЄ терміном на один рік. Я обійняв посаду заступника керівника делегації», – повідомив Георгій Логвинський.

«Для мене робота у якості члена ПАРЄ – це велика відповідальність. Я маю відповідний досвід і розумію важливість задач, які сьогодні стоять перед українською делегацією в ПАРЄ. Я думаю, що чим раніше розпочнеться повноцінна робота Постійної делегації, тим краще буде для країни. На засіданні ми також розглянули пропозиції членів до загальної стратегії діяльності делегації і визначили пріоритетні напрями. Від себе можу додати, що головне зараз – підвищення авторитету нашої держави на міжнародній арені та підтримка з боку європейської спільноти. І коаліційні сили повинні зробити все, що від них залежить, для досягнення миру і процвітання нашої держави», – заявив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua