Арсеній Яценюк взяв участь у панахиді за жертвами тероризму та молебні за мир на Майдані Незалежності
неділя, 18 січня 2015, 14:59

У неділю, 18 січня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк разом із тисячами людей взяв участь у панахиді за загиблими від рук терористів та молебні за мир, що відбувся на Майдані Незалежності в Києві.

Тисячі людей пройшли Ходою єдності пам’яті жертв терору від пам’ятника Тарасові Шевченку до Майдану Незалежності, аби вшанувати пам’ять загиблих від рук терористів, зокрема внаслідок терористичного акту під Волновахою. Вони тримали лампадки та плакати “Я Волноваха”, “Je suis Volnovakha”, “Ми проти агресії”.

До присутніх звернулися Предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Глава й Отець Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, Вікарій Київської Митрополії Української Православної Церкви, єпископ Ірпінський Климент, Єпископ Вишгородський і Подільський Української Автокефальної Православної Церкви Володимир, заступник Голови Духовного управління мусульман України шейх Рустам Гафурі, заступник Голови Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів Сергій Мороз. Серед релігійних діячів на Майдані Незалежності були також Глава Української Єпархії Вірменської Апостольської Церкви Єпископ Григоріс Буніатян та Рабин Мендел Ньювірт.

Присутні вшанували пам’ять загиблих від рук терористів хвилиною мовчання та запалили пам’ятні свічки.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua