Депутати «Народного фронту» взяли участь у марші миру, який відбувся у Волновасі
понеділок, 19 січня 2015, 02:00

У неділю, 18 січня, в день загальнонаціонального «Маршу миру» у пам’ять про загиблих від рук терористів, народні депутати фракції «Народний фронт» Тарас Кремінь та Ігор Бриченко взяли участь у жалобних заходах у Волновасі.

У ході взяли участь декілька тисяч людей, більшість з яких прибули з інших міст на підтримку родичів загиблих.

Люди тримали в руках національні прапори з траурними стрічками, плакати з написами «Я Волоноваха – не стріляй», «Волноваха за мир».

Народні депутати взяли участь у «Марші миру» разом із волонтерами з Миколаєва, які за участю Ігоря Бриченка та депутата Миколаївської облради Вадима Підберязняка постійно збирають та доставляють допомогу як бійцям в зоні АТО, так і мирним мешканцям.

«Ми підтримуємо жителів Волновахи і душею, і серцем. Будемо робити все можливе, щоб відбити російську агресію. Для цього потрібно об’єднатися і думати про те, як допомогти армії, як підтримати її та як забезпечити нормальний діалог між всіма українцями, де б вони не жили», - підкреслив народний депутат Тарас Кремінь.

Він також додав, що трагічні події на Сході змінили ставлення жителів Донеччини до питання миру та єдності України, відзначивши багато української символіки у Волновасі.

У свою чергу місцеві мешканці подякували представникам «Народного фронту» за підтримку, якої вони сьогодні потребують. 

Також народні депутати разом з волонтерами передали українським військовим чергову гуманітарну допомогу.

Як відомо, 13 січня цього року Україну і весь цивілізований світ сколихнула страшна трагедія - у місті Волновасі на Сході нашої країни терористи розстріляли пасажирський автобус, внаслідок чого загинуло 13 мирних мешканців, ще 14 з важкими пораненнями було госпіталізовано. 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua