Правда робить Україну європейською державою – Арсеній Яценюк привітав Українське бюро Радіо «Свобода» із 60-річчям (ФОТО)
четвер, 18 вересня 2014, 16:29

У четвер, 18 вересня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк взяв участь у дискусії «Свобода в часи інформаційної війни», присвяченої 60-річчю мовлення Української служби Радіо «Свобода».

«Розрушилися імперії, впали стіни, щезли диктатори, а Радіо «Свобода» є і буде. Як є і буде свобода», - сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що символ  Радіо «Свобода» – смолоскип: «Ми з цим символом світла, символом вогню, гарячості й впевненості пройшли Майдан і йдемо далі».

За його словами, нести правду дуже важливо в такі буремні й складні часи, в яких зараз перебуває Україна: «Люди хочуть слово правди. Це та правда, яка зруйнувала залізну завісу і знищила імперію зла. Це правда, яка будує демократію і робить Україну європейською державою».

Він нагадав, що президент РФ Володимир Путін називав талановитою людиною Геббельса, який казав, що за допомогою ЗМІ може перетворити будь-який народ на отару. Саме тому, за словами Глави Уряду, правда є такою важливою: «Якою б правда гіркою не була, вона набагато сильніша від будь-якої напівправди чи мовчання. Тільки правда є найсильнішою зброєю проти імперії зла».

«Бажаю всім нам чути Радіо «Свобода» і бути вільними людьми завдяки правді і завдяки Радіо «Свобода», - сказав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua