Арсеній Яценюк: Є безспірні докази постачання до України живої сили й техніки з РФ - танки, гаубиці та "Гради" на базарі в Донецьку не продаються
понеділок, 19 січня 2015, 21:44

В України та всього міжнародного співтовариства «є безспірні докази постачання до України з боку Російської Федерації живої сили і техніки», повідомив Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на прес-конференції в понеділок, 19 січня.

«У нас немає конфлікту всередині України. Це двосторонній військовий конфлікт між Україною і Росією, який спровокований російською військовою агресією, анексією Криму і захопленням східної території України», - зазначив він.

Глава Уряду повідомив, що провів розмову з Секретарем Ради національної безпеки і оборони України: «Українська військова розвідка підтверджує факт переправлення з Росії на територію України живої сили і техніки. Танки, гаубиці, системи «Град», «Смерч», «Бук», засоби радіоелектронної розвідки на базарі в Донецьку не продаються, як і в російському Воєнторгу. Вони є тільки в Міністерстві оборони Російської Федерації та ГРУ ГШ».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua