Арсен Аваков презентував проект реформи української міліції на Громадській Раді з реформування МВС
четвер, 18 вересня 2014, 16:53

Міністр внутрішніх  справ, кандидат у народні депутати  політичної  партії «Народний  фронт» Арсен  Аваков презентував  проект реформи правоохоронних органів  на Громадській Раді з реформування МВС.

Про це він повідомив  у своєму Facebook, виклавши відео з пропозиціями.

«Завершили чергові слухання нашої  громадської  експертної Ради з реформи. Ще багато чого потрібно узгодити і допрацювати  перед  тим, як виносити концепцію реформи і план її імплементації на Кабінет Міністрів», - повідомив Аваков.

«Сьогодні прийняв рішення оприлюднити коротку відеопрезентацію концепту реформи. Повна версія, що включає в себе Стратегію розвитку органів внутрішніх справ України, Концепцію реформи МВС, Деталізацію за напрямками, План імплементації, низку вже конкретних рішень Кабінету міністрів з  реальних змін - у найближчі дні будуть представлені на Кабінеті міністрів. А поки, напередодні, прошу Вас використовувати можливість для пропозицій, роздумів і критики в рамках публічного етапу обговорення.», - написав міністр внутрішніх  справ у соцмережі.

«У складі МВС буде ПОЛІЦІЯ, сумніви відпали після сформульованої норми про «народну міліцію»  в недавньому  законі про «особливий режим» в ряді районів Донбасу. З цим погодилися всі учасники експертної групи - від цивільних активістів до офіцерів міліції зі стажем: «Не хочемо асоціюватися з ТІЄЮ міліцією!»,  - резюмував Аваков.

Як відомо, з кінця березня Громадська Рада під керівництвом відомого правозахисника Євгена Захарова напрацьовувала зміни та пропозиції  щодо реформування правоохоронної системи.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua