Команда МВС працює над поверненням довіри громадян до міліції, - Антон Геращенко
вівторок, 20 січня 2015, 12:48

Міністерство внутрішніх  справ проводить активну роботу щодо повернення довіри до міліції, яка за роки незалежності перетворилась на каральні органи в руках президентів та інших представників влади.

Про це в ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV заявив народний депутат фракції  «Народний фронт», радник міністра МВС Антон Геращенко.

«Зараз міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і його заступник Ека Згуладзе роблять усе для того, щоб громадяни України довіряли міліції і  повірили, що вона змінюється, - повідомив народний депутат. - Оголошений набір для молодих  людей віком від 21 до 35 років, які хочуть працювати в оновленій міліції. Всі корупціонери і  хабарники будуть безжально звільнятись».

В тому числі він прокоментував заяву МВС про створення патрульної служби замість ДАІ.

«Найближчим часом робота дорожнього контролю повністю перейде в електронну систему. Щоб унеможливити контакт громадянина з працівником міліції - все будуть робити комп’ютери та відеокамери. Буде так, як у цивілізованих  країнах – порушив, зафіксували на фото, отримав смс, іди плати або йди оскаржуй до суду», - сказав Геращенко.

«Не буде більше такого, коли чотири працівники ДАІ чотири години оформлюють протокол на місці ДТП, коли одна дівчина подряпала бампер іншій. Це безконтрольна трата часу і державних ресурсів, - наголосив радник міністра МВС. - Виїзд слідчих та представників патрульно-постової служби відбуватиметься лише на місце ДТП з тяжкими наслідками, такі як поранення або загибель людей».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua