В Україні буде створена Координаційна рада з питань туризму - В'ячеслав Кириленко
середа, 21 січня 2015, 12:29

У будівлі Кабінету Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України, представника «Народного фронту» в Уряді В’ячеслава Кириленка відбулася нарада з питань розвитку туризму в Україні. В ній взяли участь представники Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Міністерства фінансів, Міністерства інфраструктури, інших органів влади, а також бізнесмени та громадські діячі, залучені в туристичну галузь.

«Попри складні часи, які зараз переживає Україна, ми не повинні забувати про розвиток туризму. Найголовніше питання, яке треба вирішити: як мотивувати іноземців приїздити в Україну. Крім того, потрібно приділяти увагу і туризму внутрішньому, щоб українці з Заходу та Сходу активніше мандрували власною країною», - заявив В’ячеслав Кириленко.

У ході наради представники туристичної галузі поділилися своїми пропозиціями щодо розвитку відпочинкового та бізнес-туризму в Україні, запропонувавши владі всебічну підтримку зі свого боку.

«Я ініціюватиму створення найближчим часом Координаційної ради з питань туризму», - повідомив В’ячеслав Кириленко і запросив представників бізнесу та громадськості у найкоротші строки подати своїх представників до її складу. «Часу на розкачку у нас немає», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua