Арсеній Яценюк дав десять днів на службове розслідування щодо контракту на постачання електроенергії з Росії та до Криму
середа, 21 січня 2015, 13:47

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк дав доручення розпочати службове розслідування щодо діяльності посадових осіб Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та керівництва державних компаній при підписанні контрактів «як на імпорт електричної енергії з Російської Федерації, так і постачання електричної енергії на українську територію, якою є Автономна Республіка Крим».  Про це він заявив на засіданні Уряду в середу, 21 січня.

«Вимагаю при проведенні розслідування встановити, хто погоджував умови контракту, чому в контракті місце розгляду спорів – «місто-герой» Москва», - підкреслив Глава Уряду.

Він доручив доповісти Кабінету Міністрів про підсумки розслідування протягом десяти днів.

Прем’єр-міністр наголосив, що проінформує Президента України, Парламент і народ України про результати розслідування - «про те, які умови контракту відповідають інтересам України, а які не відповідають інтересам України».

Арсеній Яценюк також зазначив, що «в цих контрактів з'явився адвокат - російський прем'єр-міністр»: «Він вчора випустив ціле повідомлення. Російський прем'єр-міністр почав писати українською мовою, і англійською також. Це правильно, треба вивчати українську мову».  

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua