Віце-прем'єр-міністр - Міністр культури України В'ячеслав Кириленко зустрівся з Послом Латвії в Україні Аргітою Даудзе
середа, 21 січня 2015, 21:15

21 січня в приміщенні Кабінету Міністрів України відбулася зустріч Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України, представника «Народного фронту» В’ячеслава Кириленка з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Аргітою Даудзе.

В’ячеслав Кириленко подякував Аргіті Даудзе за допомогу у лікуванні постраждалих під час збройного конфлікту на Донбасі українців, а також за відправлену Латвією гуманітарну допомогу.

Сторони обговорили пріоритети головування Латвії у Раді Європейського Союзу, яке почалося 1 січня 2015 року, зокрема підготовку до саміту «Східного Партнерства» у Ризі, що відбудеться 22-23 травня.

Під час зустрічі йшла мова про підготовку до візиту в Україну Міністра культури Латвії, який має відбутися у квітні 2015 року.

Крім того, В’ячеслав Кириленко та Аргіта Даудзе обговорили поглиблення україно-латвійських зв’язків у гуманітарній сфері, запозичення латвійського досвіду реформування культури та організацію мистецьких заходів. В’ячеслав Кириленко запевнив, що з боку Міністерства культури України буде надано максимальне сприяння в організації концерту Хору Латвійського радіо та камерного оркестру «Sinfonietta Riga», що відбудеться у Національній Філармонії України 12 лютого цього року. Цей захід приурочено до початку головування Латвії у Раді Євросоюзу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua