Олена Масоріна: Бойовики не можуть втримати ситуацію, тому Росія відправляє нову зброю і професійні війська (відео)
четвер, 22 січня 2015, 02:00

Українські війська активно займають оборону на Донбасі та постійно підвищують рівень свого професіоналізму.

Про це 21 січня в ефірі програми «Про головне» на Першому національному заявила народний депутат фракції  «Народний фронт» Олена Масоріна.

«Ми бачимо, що Україна готує нову хвилю мобілізації,  для того, щоб підготувати якісний резерв, тому відповідно, що після так званого «гуманітарного конвою» ситуація погіршується»

«Бойовики не можуть втримати ситуацію, тому Росія відправляє нову зброю, нові професійні війська, для того, щоб дестабілізувати ситуацію  і розширити зону АТО.  Насправді у них  були набагато грандіозніші плани – в тому числі вихід до Криму сухопутним шляхом, але українська армія стримує це», - сказала Масоріна.

Народний депутат зазначила, що новий виток російської агресії схожий на той, що уже був у серпні, але тоді українські війська були менш готові.

«Я думаю, що цей удар є ще більш активним, тому що російська розвідка активно працює і наші вороги розуміють, що професіоналізм українських військових сильно виріс, оснащення військ теж покращилось, тому вони будуть дестабілізувати ситуацію і далі.  – зазначила представник «Народного фронту». - Тому  у тому контексті, «що ми можемо зробити» – це і санкції,  і дипломатичні переговори. Ми уже чули, що рубль стане неконвертованою валютою - це уже є серйозна санкція. Тому ми маємо бути готові до гіршого, хоча хочеться розраховувати на краще».

Олена  Масоріна  наголосила,  що уже зараз  наші противники всіляко намагаються дестабілізувати ситуацію не лише в зоні АТО. Це і напади на волонтерські пункти і  вибухи в Запоріжжі та Харкові, залякування людей і купа дезінформації, яку вкидають в Інтернет.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua