Бойовики влаштовують криваві теракти, щоб налаштувати місцеве населення проти України, - Сергій Висоцький (відео)
п’ятниця, 23 січня 2015, 02:00

На відміну від Росії, в Україні засоби масової інформації намагаються казати правду, а не брехати. 

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Сергій Висоцький в четвер увечері в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі». 

«Ми принципово – ані держава Україна, ані українські добровольці, ані українська армія, ані українські журналісти, - слава Богу, не розігруємо штучні спецоперації в штучних павільйонах», - наголосив він. 

«У нас відсутні «бригади плакальниць», які роз’їжджають країною, щоб вдавати з себе жертв бойовиків, у нас відсутні підставні медіа-обличчя, такі, як «Гіві», «Моторола», Гіркін, які нібито командують так званим ополченням, бо насправді там командують спеціалісти з ФСБ Росії. У нас відсутня махіна брехні та обдурення власного населення», - сказав Сергій Висоцький. 

Він зазначив, що лояльність населення окупованих територій до терористичних організацій ДНР та ЛНР падає, тому бойовикам потрібні криваві медіа-приводи, аби налаштувати населення проти «кривавої київської хунти».

«В таких спецопераціях російські журналісти виконують роль бойовиків, котрі нічим не відрізняються від тих, хто застосував зброю проти мирних громадян», - сказав народний депутат. Він підкреслив, що в Україні все виноситься на відкрите обговорення. 

«І це добре, бо ми – нормальне здорове суспільство. Ми в прямому ефірі намагаємось обговорити ситуацію та прийти до якогось консенсусу. Ось це є інформаційна політика», - резюмував Сергій Висоцький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua