У кожній області повинна працювати мобільна група реагування на техногенну катастрофу, – Арсеній Яценюк (відео)
п’ятниця, 23 січня 2015, 13:41

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив Державній службі з надзвичайних ситуацій забезпечити у кожній області роботу  мобільної групи, «повністю оснащеної для того, щоби долати наслідки техногенної катастрофи». Про це він повідомив  у п’ятницю, 23 січня, під час селекторної наради з керівниками ОДА.

«На жаль, обладнання в багатьох областях не відповідає сучасним стандартам, тому прошу керівників обласних державних адміністрацій допомогти Службі з надзвичайних ситуацій облаштувати такі мобільні групи реагування на техногенну катастрофу», - підкреслив Глава Уряду.

Він також повідомив, що провів тривалу зустріч із Міністром охорони здоров’я  стосовно наявності лікарських засобів і медичних препаратів для надання невідкладної допомоги: «Ситуація поправляється, Міністерство робить багато».

Глава Уряду доручив Міністерству охорони здоров’я разом із обласними управліннями охорони здоров'я забезпечити контроль за наявністю лікарських засобів і медичних препаратів, необхідних для надання невідкладної допомоги, «у  тому числі для надання невідкладної допомоги, пов’язаної з опіками, пораненнями і будь-якими іншими випадками, які відносяться до категорії надзвичайних».

Арсеній Яценюк також звернувся до керівників обласних адміністрацій подати списки лікарських засобів та медпрепаратів, яких бракує у відповідних регіонах, «щоб ми або докупили, або перекинули в інші області».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua