Андрій Тетерук: Ми воюємо не за президента та олігархів, а за себе, своїх рідних та Україну (відео)
субота, 24 січня 2015, 02:00

Основною метою проросійських терористів є залякування українських громадян та поширення паніки в українському суспільстві.

Про це заявив Перший заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», голова підкомітету профільного комітету з питань національної безпеки та оборони, колишній командир добровольчого батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук.

Виступаючи в прямому ефірі програми «Про головне» на Першому національному телеканалі у п’ятницю, 23 січня, він уточнив, що однією з перших завдань ворога є зрив мобілізації, оскільки 100 тисяч додатково призваного військового контингенту значно посилять наші позиції та ускладнять діяльність терористичних угруповань у зоні ведення бойових дій.

«Через соціальні мережі постійно можна бачити панічні заклики про те, що нам не треба воювати за цього президента, за олігархів, – сказав Андрій Тетерук. –  Тому хочу звернутися до тих, хто зараз стоїть перед важким вибором – ховатися, чи набратися сміливості й рішучості та укріпити наші позиції на передовій. Ми не воюємо за президента чи кого б то не було – ми воюємо за себе, за свої сім’ї, за нашу Україну. Це – найголовніше, що варто зрозуміти кожному», - резюмував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua