Олександр Турчинов: Вчора Радбез РФ ухвалила рішення наступати по всіх напрямках на Сході України
субота, 24 січня 2015, 18:18

За інформацією з надійних джерел, вчора на засіданні Ради безпеки Російської Федерації під головуванням Путіна було прийняте рішення щодо активізації наступальних дій фактично по всіх напрямках на Сході нашої країни. Про це заявив Секретар РНБО, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов під час засідання оперативного штабу щодо ситуації в Маріуполі, яке відбулося під головуванням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

«Те, що сьогодні відбувається на фронті, - фактично реалізація безпосередньо планів Путіна», - зазначив Олександр Турчинов. Він додав, що зараз бойовики намагаються наступати по декількох напрямках - «на Півночі - по лінії розмежування і в районі Донецька».

Окрім того, Секретар РНБО повідомив, що не маючи успіху в наступальних операціях, бойовики намагаються обстрілювати українські міста. «Так, о 9:15 вони обстріляли Маріуполь, де загинули ні в чому не винні громадяни України», - сказав він.

Олександр Турчинов наголосив, що у нас достатньо надійна оборона Маріуполя, яка захистить місто. «Але, безумовно, дуже важко захищати мирних громадян від систем залпового вогню, якими ведеться атака на місто», - додав він, назвавши трагедію в Маріуполі «злочином проти людства».

«Але кров цих людей, як і багатьох інших українців, лежить безпосередньо на президенті Російської Федерації Путіні, накази якого реалізують криваві злочинці», - сказав Секретар РНБО, наголосивши, що відповідальність буде неминучою і відповідь ЗСУ, Національної гвардії «щодо російських окупантів та терористів, які працюють під їх контролем, також буде достатньо суровою.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua