«Ми обрали боротьбу, що веде до перемоги», - Юрій Береза
неділя, 25 січня 2015, 02:00

Заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», голова підкомітету Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, колишній командир добровольчого полку «Дніпро-1» звернувся до громадян, які захищають Україну зі зброєю в руках.

Звернення до бойових побратимів, до «добровольців, армійців, до усіх, хто перед обличчям небезпеки встав до зброї і пішов на захист нашої країни», Юрій Береза оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Ми не маємо піддаватись паніці та пускати страх у наші душі. Ми не маємо дозволяти зовнішньому чи внутрішньому ворогу посіяти в наших душах сумніви стосовно правильності нашого з вами вибору. Ми обрали боротьбу, що веде до перемоги!» – наголосив Юрій Береза.

Депутат нагадав, що громадяни України вже «втрачали наших близьких та друзів у вогні цієї війни». «Ми виходили з полону незламними. Ми лікували наші рани. І ми завжди були і будемо разом. Україна – країна сильних духом людей. Тож не дозволяйте зламати себе», – закликів колишній командир добровольчого полку «Дніпро-1».

Заступник голови фракції «Народний фронт» у Верховній Раді назвав усі закиди стосовно того, що «нас здають», черговою спробою «вибити нас із сідла, ослабити і розхитати, роз’єднати і знешкодити». 

«Ми нікому нічого не віддамо. Жодного метра нашої землі. Жодної території, контроль якої дається нам такою ціною. А те, що ми втратили – наш борг повернути. І це залежить тільки від нас з вами. Від нашої з вами віри і волі», – заявив Юрій Береза.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua