Депутати «Народного фронту» направили до Маріуполя 15 тис. квадратних метрів плівки для заклеювання вибитих під час терактів вікон
неділя, 25 січня 2015, 21:25

Народні депутати Верховної Ради з фракції «Народний фронт» від Миколаївщини Тарас Кремінь та Ігор Бриченко в неділю, 25 січня, організували закупівлю та відправку 15 тис. квадратних метрів плівки для заклеювання вікон у будинках Маріуполя, в яких внаслідок вчинених проросійськими терористами терактів повибивало скло.

Як повідомили в прес-службі територіальної партійної організації «Народного фронту» Миколаївської області, після теракту наші депутати зв’язалися з маріупольською міською організацією із пропозицією допомоги.

«З’ясувалося, що в наслідок обстрілу у квартирах багатьох будинків повибивало скло. На вулиці зима і приміщення швидко охолоджуються, а у Маріуполі в магазинах вже не має ані скла, ані плівки, якою можна швидко заклеїти вікна», – повідомили в прес-службі.

Тому депутати Тарас Кремінь та Ігор Бриченко терміново організували закупівлю 50 великих рулонів (15 000 квадратних метрів плівки). Гуманітарний вантаж було загружено та відправлено до Маріуполя.

Тарас Кремінь та Ігор Бриченко висловили свої співчуття родинам загиблих та постраждалих у Маріуполі внаслідок обстрілу проросійськими терористами.

«Ця трагедія черговий раз підтверджує злочинність  режиму у РФ та його маріонеток на Сході України. Обстрілювати мирне місто можуть тільки злочинці», – йдеться в спільній заяві нардепів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua