Уряд ухвалить рішення про допомогу сім’ям загиблих у Маріуполі – Арсеній Яценюк
понеділок, 26 січня 2015, 16:29

Уряд України прийме рішення про надання допомоги сім’ям загиблих під час обстрілу терористами Маріуполя.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час виїзного засідання Уряду в ДСНС України у понеділок, 26 січня.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністру соціальної політики Павлу Розенку внести відповідне рішення Уряду: «Будемо приймати рішення, як і кому допомогти».

Глава Уряду доручив Донецькій ОДА провести інвентаризацію і дати конкретні техніко-економічні розрахунки необхідності відновлювальних робіт у Маріуполі, Міністерству економіки - подати на розгляд Уряду рішення про виділення коштів із Резервного фонду державного бюджету.

Також, відповідно до Кодексу цивільного захисту, Державна комісія з надзвичайних ситуацій прийме рішення про мобілізацію будівельників та створення будівельних батальйонів для відновлення Маріуполя та «інших зруйнованих російськими терористами міст».

Арсеній Яценюк також повідомив, що Державна комісія з надзвичайних ситуацій також  прийматиме рішення щодо необхідності виділення та забезпечення проходження гуманітарної допомоги до постраждалих територій.

 



Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua