Андрій Тетерук: Повернення досвідчених офіцерів та генералів дозволить підвищити ефективність в штабах та підрозділах (відео)
понеділок, 26 січня 2015, 22:30

Закон про люстрацію можуть змінити, щоб зберегти цінних військових, які можуть допомогти підвищити обороноздатність країни.

Про це йшлося сьогодні під час зустрічі керівників парламентських фракцій — повідомив перший заступник голови фракції “Народний фронт” у Верховній Раді Андрій Тетерук в ефірі програми “Новини” на каналі 24.

“Під час зборів керівників фракцій ми обговорювали найважливіші питання, які слід розглядати під час позачергового засідання Ради. Тому що, наприклад, закон про люстрацію, який у всіх на вустах — ми маємо розуміти, що під дію цього закону попали деякі люди, які не мали під нього попасти в принципі. Будь-який закон має помилки і ми маємо їх виправляти.

Виправлення такої помилки дозволить повернути військових начальників вищого офіцерського складу, які користуються повагою в ЗСУ”, - сказав Тетерук.

“Їх повернення дозволить нам значно посилити обороноздатність країни і підвищити ефективність керування штабами та підрозділами під час бойових дій”, - наголосив нардеп.

Як відомо, раніше Рада національної безпеки і оборони України ініціювала пакет законодавчих змін щодо посилення обороноздатності держави, зокрема внесення змін до Закону "Про очищення влади" у частині дозволу досвідченим офіцерам та генералам продовжувати військову службу.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua