Введення в Україні воєнного стану - це крайня міра, бо це означатиме серйозне погіршення життя людей, - Вікторія Сюмар (відео)
вівторок, 27 січня 2015, 02:00

Введення в Україні воєнного стану - це крайня міра, на яку може піти держава, бо, фактично, це означатиме монополію Ставки Верховного Головнокомандувача в країні. Про це заявила заступник голови фракції «Народний фронт», голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар 26 січня під час програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Під час дії воєнного стану можуть забрати ваше майно та бізнес на потреби армії, можуть заборонити будь-яку громадську організацію чи партію. Ніяких інвестицій при воєнному стані нам ніхто не дасть. Це означатиме серйозне погіршення життя людей», - наголосила народний депутат.

Однак при цьому Вікторія Сюмар зазначила, що «ми маємо називати речі своїми іменами і дати оцінку, що це війна».

«Нам хочеться, щоб Парламент зібрався і виголосив багато гарних заяв, викликав на килим військових керівників, як це звикли робити… Проте сьогодні ми розуміємо, що пріоритет номер один – це оборона. І сьогодні найважче саме тим солдатам і офіцерам, які тримають вогневі рубежі. Сьогодні той час, коли кожен з нас повинен максимально добре робите те, за що він відповідає», - зауважила заступник голови фракції «Народний фронт».  

Під час свого виступу Вікторія Сюмар також звернула увагу на той факт, що «попри величезну концентрацію в Україні російських військ, нашим військовим вдається тримати вогневі рубежі». «Критика – це добре, але давайте визнавати успіхи наших солдатів, які сьогодні роблять надзусилля для того, щоб захистити Україну», - заявила народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua