Парламент має ухвалити рішення, які підвищать боєздатність нашої армії, - Сергій Пашинський (відео)
вівторок, 27 січня 2015, 13:14

За останні дні надія на те, що конфлікт на Сході України стабілізується і його можна буде врегулювати не силою зброї, а силою права, розвіялась.

Про це заявив з парламентської трибуни заступник голови фракції «Народний фронт», голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський. 

«Наша держава вступила в дуже важкий, непростий час випробувань. Російська пропаганда, російські спецслужби для розхитування нашого суспільства ведуть цілу пропагандистсько-диверсійну роботу. Мета цієї роботи – посіяти паніку та зневіру в нас самих», - сказав Пашинський.

«На жаль, дуже багато псевдолібералів, популістів та демагогів фактично зараз працюють на РФ. Я абсолютно впевнений, що в нас є сили, мужність, і ми переможемо. Але переможемо ми тільки в тому випадку, коли кожен з нас на своєму місці робитиме свою справу. Заявами та виступами війни не виграються», - наголосив народний депутат. 

Сергій Пашинський зазначив, що Кабінет Міністрів прийняв низку важливих рішень про створення військово-цивільних адміністрацій та постійно діючого штабу для ліквідації наслідків «тероризму та геноциду, який російська воєнщина зараз веде на Донбасі». 

Заступник голови парламентської фракції «Народний фронт» висловив сподівання, що Верховний Головнокомандувач також прийме відповідні кадрові, мобілізаційні та інші рішення.

«Ми як Парламент повинні приймати конкретні рішення не через призму красивих слів, а через призму реальних управлінських рішень. Можливо, сьогоднішній порядок денний і не дає відповідей на виклики, на всі питання, які зараз постали перед нами. Але навіть цей мінімум ми зобов’язані розглянути й ухвалити ті рішення, які реально підвищать боєздатність нашої армії, нашого суспільства, і які дадуть нам ще сили та інструменти для розв’язання цього конфлікту», - пояснив Сергій Пашинський.

«Ми воюємо за свою державу. Ми не здамося, ми переможемо. Ми єдині, і ніяка російська агресія, ніякі залякування нас не переможуть», - резюмував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua