Юрій Береза: Визнання Росії державою-агресором свідчить, що здоровий глузд переміг (відео)
вівторок, 27 січня 2015, 15:47

Ухвалення Верховною Радою заяви про визнання Росії державою-агресором сьогодні на позачерговому засіданні означає те, що ми почали називати речі своїми іменами.

Таку думку висловив народний депутат фракції «Народний фронт», командир полку спеціального призначення «Дніпро-1» Юрій Береза, спілкуючись із журналістами у кулуарах.

Він зазначив, що тривалий час була політична лінія керівника держави, який робив ставку на дипломатичне вирішення конфлікту.

«Були домовленості про те, щоб ми могли використати усі дипломатичні зусилля у цьому питанні, але здоровий глузд переміг і ми почали називати речі своїми іменами», - сказав Береза.

На уточнення журналістів, чи не призведе таке рішення до розриву дипломатичних стосунків між державами, народний депутат зазначив, що «Путін ще не весь російський народ». При цьому представник «Народного фронту» звернув увагу на тотальне зомбування російських громадян своїми ЗМІ, які змінюють сприйняття реальності.

«Я хочу навести приклад, коли російські полонені, пробувши три доби без російського телебачення, ставали зовсім іншими людьми. Я вважаю, що російський народ просто зомбований телеящиком, і це зомбування вийшло на такий рівень, що я уже боюсь говорити», - сказав Береза.

«У мене особисто дуже багато рідні в Росії. Але на сьогоднішній день мої сестри, з якими я виріс в українському селі, говорять, що у мене ранок починається з випитої крові російських немовлят чи тушонки зі снігурів. А далі йде мова, що я збив боїнг чи підірвав лінію московського метро. Я думаю, що Путін закінчить тим, що його теж оголосять американським шпигуном», - пояснив представник «Народного фронту» вплив російської пропаганди на своїх громадян. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua