Законопроект про військово-цивільні адміністрації врегульовує багато питань, передбачених режимом воєнного стану, - Андрій Парубій (відео)
вівторок, 27 січня 2015, 15:54

Законопроект №1855 про військово-цивільні адміністрації, який народні депутати сьогодні включили до порядку денного Верховної Ради, врегульовує багато питань, передбачених режимом воєнного стану. 

Про це сьогодні, 27 січня, заявив перший Віце-спікер Верховної Ради України, представник політичної партії «Народний фронт» Андрій Парубій під час спілкування з журналістами у кулуарах Парламенту. 

Зокрема, перший Віце-спікер повідомив, що він щойно повернувся з Донбасу, де йому доповіли про складну ситуацію, яка виникла в місцевих органах влади.  «Ті депутати районних рад Донеччини та Луганщини, які кричали «Наш Донбас!», втекли закордон і сьогодні районні ради там фактично не збираються», - зауважив він.

За його словами, саме через цю проблему необхідно створити військово-цивільні адміністрації, введення яких, зокрема,  передбачено режимом воєнного стану.  

Представник «Народного фронту» наголосив на важливості  законопроекту №1855  і висловив сподівання, що його розгляд стане одним з перших питань на наступному пленарному тижні. 

«Ми, нарешті, врегулюємо ці питання [створення військово-цивільних адміністрацій] на юридичному рівні і Верховна Рада зможе делегувати повноваження голові такої адміністрації», - підкреслив перший заступник Голови Парламенту.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua