Агенти впливу РФ у Верховній Раді саботують зміцнення українського медіапростору, - Вікторія Сюмар
середа, 28 січня 2015, 12:35

Україна є достатньо безпомічною в контексті захисту свого медіапростору через наявність у Верховній Раді агентів впливу РФ, котрі відмовились підтримати законопроект, що передбачає ефективне модерування інформаційної політики в державі.

Про це в ефірі радіо «Свобода» заявила заступник голови парламентської фракції «Народний фронт», Голова профільного Комітету з питань інформації та свободи слова Вікторія Сюмар.

«Український парламент навіть не зміг внести до порядку денного законопроект, який передбачав інструментарій для Національної ради з питань телебачення і радіомовлення бути більш ефективною і оперативною в контексті протидії зовнішній агресії, і це говорить про те, що український парламент, знову ж таки, безпомічний. І держава залишається безпомічною у тому сенсі, щоб посилювати свої інформаційні впливи», – заявила Сюмар.

Вона пояснила, що у Верховній Раді існує група депутатів, які свідомо саботують зміцнення українського медіапростору. Сюмар назвала їх «агентами впливу, які дуже серйозно зав’язані на російських інтересах і на співпраці з Росією».

За словами Вікторії Сюмар, такими агентами впливу є частина Блоку Петра Порошенка та частина позафракційних. «Про «Опозиційний блок» взагалі мовчу», – додала депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua