Арсеній Яценюк доручив Міненерго створити комісію з реформування вугільної сфери. Глава Уряду сьогодні зустрінеться з представниками галузі (відео)
середа, 28 січня 2015, 13:05

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністру енергетики та вугільної промисловості  України Володимиру Демчишину невідкладно  створити узгоджувальну комісію з питань реформування вугільної галузі та вирішення соціальних питань шахтарів.

Про це Глава Уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 28 січня.

Глава Уряду також повідомив, що сьогодні проведе зустріч з представниками вугільної галузі.

 «Доручаю Міністру енергетики разом із Міністерством соціальної політики, Міністерством фінансів, Національною комісією регулювання енергетики, з  ДП «Енергоринок», Державним підприємством «Вугілля України» та профспілками і тими народними депутатами, які зацікавлені в цьому, невідкладно створити узгоджувальну комісію», - наголосив він.

За словами Глави Уряду, комісія створюється, «щоби всі знали про те, яка програма реформування вугільної галузі в Україні»: «Люди повинні бути впевнені у тому, що в них завтра буде робота. А якщо та чи інша шахта підпадає під реформування - яку роботу люди, які працювали на шахті, отримають, яку вони отримають фінансову компенсацію».

Арсеній Яценюк доручив у рамках роботи узгоджувальної комісії представити план реформування вугільної галузі в цілому, який необхідно затвердити на засіданні Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua