«Росія іде шляхом ізоляції і заводить весь світ у стан холодної війни з гарячими конфліктами», - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 28 січня 2015, 13:48

«Росія іде по шляху ізоляції і заводить весь світ у стан холодної війни з гарячими конфліктами, які підтримуються російськими терористами», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 28 січня.

Він наголосив на неадекватності заяв деяких російських посадовців: «Складається враження про певну неадекватність окремих посадовців Росії. Сьогодні вони вже дійшли до того, що в російській Державній Думі вирішили засудити падіння Берлінської стіни. До речі, незважаючи на те, що їхній президент у 2008 році каналу ARD заявив, що радянські війська окупували Східну Німеччину».

«Адекватна і об'єднана відповідь Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, країн Великої сімки і чітка і безповоротна позиція України в захисті своїх прав, територіальної цілісності й незалежності у всіх міжнародних інстанціях – це той шлях, який ми повинні пройти, зупинити російську агресію і притягнути Росію до відповідальності за скоєні злочини проти України», - підкреслив Глава Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua