Арсеній Яценюк дав чотири дні узгоджувальній комісії на розробку пріоритетного плану реформування вугільної галузі
середа, 28 січня 2015, 16:39

У середу, 28 січня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із представниками профспілкових організацій вуглевидобувних підприємств.

У зустрічі також взяли участь Міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин, Міністр соціальної політики України Павло Розенко.

Арсеній Яценюк проінформував, що доручив Міністру енергетики і вугільної промисловості України створити узгоджувальну  комісію з питань реформування вугільної галузі, яка, в тому числі, займатиметься соціальними питаннями шахтарів.


 До комісії увійдуть урядовці профільних міністерств, Національна комісія з регулювання енергетики,  ДП «Енергоринок», ДП «Вугілля України», народні депутати та представники профспілкових організацій.

 Арсеній Яценюк закликав представників профспілок долучитися до роботи узгоджувальної комісії та в понеділок, 2 лютого, подати свої пропозиції.

Глава Уряду визначив пріоритетним у роботі комісії невідкладне вирішення питання погашення заборгованості по заробітній платі гірникам за грудень 2014 року.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua