Артилерія утримується від обстрілу скупчень техніки терористів через імовірність того, що постраждають мирні громадяни, – Андрій Тетерук (відео)
четвер, 29 січня 2015, 00:20

Українська артилерія утримується від обстрілу відомих військовим скупчень техніки терористів через імовірність того, що в результаті атаки можуть постраждати мирні громадяни, заявив в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на «5 каналі» перший заступник голови фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова підкомітету профільного парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук.

«На жаль, майже всі ці точки знаходяться на граничній відстані роботи артилерії. Якщо ми будемо допускати на максимальній дальності похибку в 500 метрів, це може призвести до жахливих наслідків, і ми будемо нічим не краще терористів», – пояснив перший заступник голови фракції «Народний фронт».

«А якщо брати використання таких могутніх засобів, як «Точка «У», там є питання щодо точності влучення. Це також надто великий ризик», – додав депутат.

Він ствердно відповів на питання ведучої, чи бракує Україні точної зброї, і запевнив, що «зараз ведеться дуже кропітка робота і відповідні відомства вже працюють над тим, щоб значно відновити наш потенціал.

«Ми підвищуємо обороноздатність України майже щодня», – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua