Справу щодо Бакуліна було поновлено завдяки тиску громадськості, – Антон Геращенко (відео)
п’ятниця, 19 вересня 2014, 18:33

Кримінальну справу щодо колишнього голови правління НАК «Нафтогаз Україна» Євгена Бакуліна було поновлено завдяки тиску громадськості.

Про це під час брифінгу у п’ятницю, 19 вересня, повідомив радник Міністра внутрішніх справ України, кандидат у народні депутати від «Народного фронту» Антон Геращенко.

«Це сталося завдяки тиску громадськості», – заявив Геращенко.

За його словами, рішення поновити розслідування цієї справи було ухвалено, тому що суспільство вимагає відповіді від колишніх високопосадовців Януковича, оскільки ніхто не вірить у те, що ці люди працювали на своїх посадах за одну зарплату.

Радник міністра також повідомив, що коли справу, у якій фігурував Бакулін, було розпочато, щодо нього було застосовано запобіжний захід у вигляді застави розміром у майже 2 млрд грн – суми збитків, завданих «Нафтогазу» за термін його керування компанією.

«Однак за рішенням Апеляційного суду суму збитків було зменшено майже в 200 разів – до суми близько 10 млн грн, після чого Бакулін вийшов під підписку про невиїзд, хоча ця справа є достатньо резонансною», – додав Антон Геращенко.

Радник глави МВС також повідомив, із посиланням на дані Державної прикордонної служби, що Євген Бакулін не залишав меж України.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua