Олександр Турчинов ініціюватиме посилення кримінальної відповідальності за невиконання оборонного замовлення вітчизняними підприємствами (відео)
четвер, 29 січня 2015, 22:27

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, один з лідерів «Народного фронту» Олександр Турчинов в інтерв’ю «5 каналу» повідомив, що ініціюватиме внесення на розгляд Парламенту закону щодо посилення кримінальної відповідальності за невиконання оборонного замовлення.

Олександр Турчинов зазначив, що протягом року з відновленням армії відбувається й відновлення оборонно-промислового комплексу держави. «Одне з завдань, яке ми ставимо перед ОПК і перед органами виконавчої влади, Кабінетом Міністрів України, - максимальне завантаження саме вітчизняного оборонно-промислового комплексу», - наголосив він.

Водночас Секретар РНБО зауважив, що за підсумками 2014 року Україна має багато невиконаних замовлень через те, що багато вітчизняних підприємств беруть замовлення, які не можуть потім виконати. «Гроші взяли, а потім кажуть, що не встигли, потрібно дофінансування. Нас не цікавлять проблеми, нас цікавить якісна, сучасна зброя», - наголосив він.

«Вже багато українських підприємств перейшло на виконання замовлень у цілодобовому режимі. Ми будемо підтримувати ці підприємства. Жодної копійки, що не буде втілено у результат, ми нікому дарувати не будемо. Тому взяв замовлення - виконуй», - підкреслив Олександр Турчинов.

Секретар РНБО наголосив, що головне завдання - більшість озброєння робити в Україні. «Ми маємо відродити колись потужний ОПК, який був в країні, і непросто виробляти зброю, а робити найсучасніші, якісні зразки, як, наприклад, БТР-3 та БТР-4», - підсумував Олександр Турчинов.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua