Донесення правдивої інформації до світової спільноти дасть змогу сфокусувати увагу на ситуації в Україні, - Наталія Кацер-Бучковська (відео)
п’ятниця, 30 січня 2015, 02:00

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи наполегливо працювала, щоб донести правдиву інформацію про ситуацію на Сході нашої держави.

Про це заявила народний депутат від фракції «Народний фронт» Наталія Кацер-Бучковська в ефірі каналу «24».

За її словами, домогтися обмеження повноважень російської делегації в ПАРЄ було нелегко.

«На початку тижня, коли стартувала чергова сесія асамблеї, багато депутатів вагалися щодо позиції з даного питання, і лише системна робота української делегації сприяла тому, що європейські колеги переконалися: Росія продовжує агресію», - сказала народний депутат.

За її словами, світове співтовариство мало поінформоване про події в Україні і не приділяє війні, яку розв’язала проти нашої держави Росія, достатньо уваги.

«Завданням кожного українця є донесення правдивої інформації до наших партнерів, світової спільноти, щоб у критичні моменти мати можливість спиратися на однозначну позицію Європи», - наголосила Наталія Кацер-Бучковська.

«Сподіваюся, що нашу роботу буде продовжено в такому самому ключі, і ми зможемо донести інформацію до більшої кількості населення світу, щоб сфокусувати увагу на ситуації в Україні», - резюмувала представник «Народного фронту». 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua