Депутат «Народного фронту» обговорила з директором ЄБРР покращення інвестиційного клімату та реформування енергетики
п’ятниця, 30 січня 2015, 14:57

Член фракції «Народний фронт» Наталія Кацер-Бучковська разом з іншими народними депутатами обговорила у четвер, 29 січня, з керуючим директором Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у країнах Східної Європи та Кавказу Франсісом Маліжем питання реформування енергетичної галузі, розвиток проектів енергоефективності, покращення інвестиційного клімату та залучення інвестицій.   

Наталія Кацер-Бучковська підкреслила, що «в умовах нинішньої ситуації в Україні дуже важливо працювати у напрямку покращення бізнес клімату, оскільки це є запорукою розвитку економіки». 

Вона також зазначила, що на місцевому рівні існує проблема недостатньої поінформованості про механізм отримання допомоги від ЄБРР на здійснення заходів з енергоефективності. 

У свою чергу, Франсіс Маліж запевнив у готовності банку допомагати представникам місцевої влади в оформленні заявок та загальній підтримці. 

Крім того, він заявив, що ЄБРР готовий допомагати Україні відбудовувати економіку та вкладати кошти в реформування енергетики. 

«Об’єм такої допомоги, проте, залежить від самої України. Будь-який інвестор очікує, що його капітал буде надійно захищений – саме це і є основою інвестиційної привабливості», - заявив керуючий директор ЄБРР. 

Проблемними секторами в Україні, за його словами, є банківська та судова системи. 

Представник «Народного фронту» Наталія Кацер-Бучковська запросила експертів ЄБРР до співпраці у наданні консультативної допомоги на етапі підготовки законопроектів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua