Фінансування усіх відомчих лікарень та поліклінік має бути забезпечено негайно, - В'ячеслав Кириленко
субота, 31 січня 2015, 16:51

31 січня під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України, представника «Народного фронту» В’ячеслава Кириленка відбулася селекторна нарада щодо фінансування відомчих медичних закладів залізниці.

У нараді взяли участь представники Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства фінансів, Укрзалізниці, профспілок та місцевих держадміністрацій.

Були обговорені проблеми, пов’язані з передачею фінансування залізничних медзакладів з державного на місцевий рівень, відбулися селекторні включення з найбільш проблемних регіонів.

За підсумками наради В’ячеслав Кириленко повідомив місцевих керівників, що найближчим часом вони отримають офіційне роз’яснення від МОЗу та Мінінфраструктури: як відкривати рахунки та фінансування і як оформлювати право власності на відомчі залізничні медзаклади.

Віце-прем’єр-міністр нагадав, що 23 січня Урядом було затверджено порядок надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для фінансування медзакладів, зокрема відомчих залізничних. «Фінансування усіх відомчих лікарень та поліклінік має бути забезпечено негайно», - підкреслив В’ячеслав Кириленко. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua